Heeft U een feestje of organiseert U een evenement ? Ook dan kunt U bij ons terecht. Voor evenementen kunt U het beste contact met ons opnemen en we bespreken graag de mogelijkheden. Bent U particulier en wilt U een feestje geven ? Dat kan, wij verzorgen dit graag voor U. (let wel op ! dit is alleen in de Regio van Asten, Someren & Deurne

 

Bekijk hier onze huurvoorwaarden.


Mobiele tap

60,00

MIBA dranken beschikt over verschillende mobiele buffet taps.
Alle taps zijn watergekoeld, hebben een spoelbak en hebben verschillende aansluit mogelijkheden.
Taps zijn goed onderhouden en zien er netjes uit wat extra uitstraling geeft op uw feest of event.

Koelkast

30,00

Om uw dranken op de gewenste temperatuur te krijgen en houden heeft
Miba Dranken een groot arsenaal aan koelkasten staan.
Koelkasten worden geleverd op RVS trolleys en zijn daarom makkelijk
overal te plaatsen. De koelkasten hebben een inhoud van maar liefst 320 liter.
(passen ongeveer 10 grote kratten bier in). Alle koelkasten zijn voorzien van
binnen verlichting en een display deur.

Hangtafel

5,00

Deze hangtafel wordt veelvuldig gebruikt in de verhuurbranche. Het bestaat uit een klapbaar frame met een bijgevoegd sevelit blad. Opgeklapt is deze statafels iets smaller dan andere statafels waardoor er van deze variant meer op een trolley passen.

Barkruk

1,50

Ideale stapelbare barkruk en te gebruiken voor veel doeleinden. Gemakkelijk te vervoeren met steekwagen of de bijhorende trolley en stapelbaar tot 10 stuks. De barkruk is ook leverbaar met een ander onderstel of andere kleur zitting.

Marktkraam

15,00

De marktkraam heeft een solide constructie voor intensief en professioneel gebruik. Het frame is gemaakt uit wit epoxy gepoedercoat staal en bestaat uit twee zijdelen en twee liggers die vlot in elkaar geschoven kunnen worden, na het opzetten van het frame kan het vurenhouten blad die uit twee stukken gemaakt is op de liggers geplaatst worden. De diepte van de marktkraam is 136 cm en de hoogte van het blad is 67 cm. Het dak dat voorzien is van een pvc dakzeil (brandwerend) met houten balken kan daarna eenvoudig bovenop het frame bevestigd worden. Hier is ook onze eigen transportkar voor beschikbaar voor maximaal 5 marktkramen.

Diner tafel Ø 122cm

5,50

Deze ronde klaptafel heeft een diameter van 122 cm. De klaptafel heeft een zwarte frame met een 18 mm multiplex tafelblad. Daarnaast is de tafel voorzien van een aluminium stootrand, dit zorgt ervoor dat de tafel goed beschermd is.

Diner tafel Ø 152cm

7,50

Deze ronde klaptafel heeft een diameter van 152 cm. Dit is de populairste tafel onder de klaptafel, onder andere doordat het een gemiddelde diameter heeft. De klaptafel heeft een zwarte frame met een 18 mm multiplex tafelblad. Daarnaast is de tafel voorzien van een aluminium stootrand, dit zorgt ervoor dat de tafel goed beschermd is. Net als alle andere buffet tafels past deze tafel ook perfect op de trolley die ervoor ontworpen is.

Diner tafel 183 cm

7,50

Deze rechte klaptafel is de populairste versie in zijn assortiment. Het heeft juist net de perfecte afmetingen zodat het voor verschillende doeleinden te gebruiken is. De klaptafel heeft een zwart onderstel en een 18 mm multiplex tafelblad met een aluminium stootrand. Deze tafel past ook op de trolley die hiervoor speciaal ontworpen is.

Bierbanken

7,50

Dit is de gehele combinatie van twee bierbanken (220 x 25 cm) en een biertafel.

Stapelstoelen

2,75

De welbekende stackchair is een van de populairste stoelen onder de stapelstoelen. De stoel heeft een metalen frame (hamerslag) van 20x20x1,2mm, dit betekent dat het een zeer degelijk onderstel heeft. De zitting en rugleuning beschikken over een dikke foam zitting, wat voor extra zitcomfort zorgt. Daarnaast is het stof geheel zwart en bevat het geen gele puntjes.

Stapelstoelen

2,75

De welbekende stackchair is een van de populairste stoelen onder de stapelstoelen. De stoel heeft een metalen frame (hamerslag) van 20x20x1,2mm, dit betekent dat het een zeer degelijk onderstel heeft. Bovenaan is het frame met een kromming afgewerkt. De zitting en rugleuning beschikken over een dikke foam zitting, wat voor extra zitcomfort zorgt. Daarnaast is het stof geheel zwart en bevat het geen gele puntjes.

Barrel

12,50

Niet te onderscheiden van de houten vaten! Een kunststof polyethyleen vat met een echte houten uitstraling. De statafel variant is uitermate geschikt als statafel en heeft verschillende voordelen. De barrel is kleurvast en kan dus buiten worden opgeslagen. Verder geen onderhoud nodig zoals bij lakken of beitsen. Daarnaast is deze barrel niet zo zwaar als een houten vat, hierdoor is het mogelijk om de barrel met 1 persoon op te tillen. Verder is er de mogelijkheid om hem te verzwaren met water of zand. Eventueel aan te bieden als alternatief van een gewone statafel.

Voorzetbuffet

15,00

Bijzetbuffet

20,00

Huur Glaswerk

Op aanvraag

Fris, Wijn & Bierglazen

Percolator

5,00

Wilt u uw gasten graag een kopje koffie aanbieden?
Miba Dranken heeft verschillende maten percolators staan:
Percolator klein: 40 kopjes
Percolator Middel: 78 kopjes
Percolator Groot: 100 kopjes
Om het compleet te maken kunt u ook koffiekopjes en schoteltjes bij ons huren.

Merken

Miba Dranken Lipton Miba Dranken Heineken Miba Dranken Pepsi Miba Dranken Warsteiner Miba Dranken Brand Miba Dranken Coca Cola Miba Dranken La Trappe Miba Dranken Grolsch Miba Dranken Jupiler Miba Dranken Gouden Carolus Miba Dranken Palm Miba Dranken Hertog Jan Miba Dranken Dommelsch Miba Dranken Hero Miba Dranken Bavaria Miba Dranken Hoegaarden Miba Dranken Leffe Miba Dranken Spa Miba Dranken Amstel