Miba Dranken is opgericht in augustus 2015 en is dus nog een “jong” bedrijf. Eigenaar & oprichter Michael Bakens heeft reeds jarenlange ervaring in deze branche en is dus goed bekend op het gebied van dranken!

 

Momenteel zijn we hard aan de weg aan het timmeren en willen wij landelijk bekend komen te staan als drankenhandel waar kwaliteit en service voorop staat. Dat niet alleen, we proberen ook de producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs aan te bieden / te leveren, want zeg nou eerlijk wie wil er nou niet besparen ??

 

Miba Dranken heeft een landelijke distributie dekking en levert o.a. aan Slijterijen, Drankenhandels & (plaatselijke) Horeca.

 

Met ons uitgebreide assortiment hebben we voor een ieder wat wils. Informeer ook naar onze prijslijst en aarzel niet om contact met ons op te nemen en we maken voor U een passende offerte op maat.

 

Heeft U een feestje of organiseert U een evenement ? Ook dan kunt U bij ons terecht. Voor evenementen kunt U het beste contact met ons opnemen en we bespreken graag de mogelijkheden.

 

Houdt onze website in de gaten en blijf op de hoogte! Heeft U vragen of wilt U graag een prijslijst/offerte aanvragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op en wij staan graag voor U klaar!


Merken

Miba Dranken Palm Miba Dranken Brand Miba Dranken Leffe Miba Dranken Lipton Miba Dranken Warsteiner Miba Dranken Gouden Carolus Miba Dranken Hero Miba Dranken Jupiler Miba Dranken Dommelsch Miba Dranken Hertog Jan Miba Dranken Hoegaarden Miba Dranken La Trappe Miba Dranken Grolsch Miba Dranken Spa Miba Dranken Coca Cola Miba Dranken Heineken Miba Dranken Amstel Miba Dranken Bavaria Miba Dranken Pepsi